Sipas ‘’Daily mail’’ Victoria Beckham vazhdon të ketë probleme financiare me linjën e saj të aksesorëve dhe veshjeve dh duket se kriza po thellohet edhe më tej. Kështu në kuadër të pasqyrave të saj fiananciare ajo është detyruar që të ndërmarr disa masa ekstreme , ku ka reduktuar stafin me 180 veta. Gazeta thotë se ajo mund të detyrohet ta mbyll fare firmën.

Në ndryshim me Victoria-n, bashkëshorti i saj David Beckham i ka rritur fitimet në kompaninë e tij, ku vitin e kaluar fitimi shkonte 2 milionë paund në vit.

Image