Atmosfera festive  nuk është ndjerë vetëm në shtëpitë e çdo shqiptari të zakonshëm , por jehona e saj është ndjerë edhe në rrjetet sociale. VIP-at kanë bërë urimet e tyre të rastit për festën dhe për fansat e tyre.

Kudo mbizotëron ngjyra e kuqe dhe nuk mungojnë detaje veshjet si babagjysh apo edhe kapuçi tradicional.

Image
Image