Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Kadri tha të martën se çështja e Demarkacionit nuk është çështje partiake, as e pozitës dhe as e opozitës, por është çështje shtetërore.

Veseli pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit tha se me vonesat në çështjen e ratifikimit të Marrëveshjes për Demarkacionin por vonohet perspektiva e qytetarëve.

“Çështja e shënimit të kufirit nuk është çështje partiake, as pozitë dhe opozitë, po çështje shtetërore. Jemi duke e vonuar perspektivën e qytetarëve…”, tha Veseli. /Telegrafi/

Global