Në Shkup sot vdiq profesor dr. Tomisllav Çokrevski, profesor universitar dhe ish-ministër i Punëve të Brendshme.

Seanca komemorative do të mbahet nesër në Shtëpinë e ARM-së prej orës 13.

Çokrevski ishte ministër i Punëve të Brendshme nga fillimi i vitit 1996 deri në fund të vitit 1998.