Ndërron jetë në moshën 99 vjeçare animatori Bob Givens, i njohur për realizmin e “Bugs Bunny”.

Konfirmimin për vdekjen e tij vjen nga vajza, Mariana Givens, në një postim në Facebook.

Ai kishte një karrierë të gjatë 60 vjeçare dhe ka punuar si animator për kompanitë e mëdha, si Disney, Warner Bros dhe Hanna-Barbera.