Nje ngjarje e pazakonte ka ndodhur diten e sotme ne shtetin e Meksikes. Nje vajze po tentonte te perdhunonte nje djale ne mes te rruges duke u munduar ti hiqte atij rrobat. Djali nuk deshironte dhe luftoi mjaft per te ruajtur dinjitetin e tij. Ju si mendoni, a ka vepruar drejt vajza ne kerkesat e saj ndaj djalit? Per me teper shikoni me poshte videon e pazakonte.