Pretendente për kurorën e më të bukurës në Francë, këtë vit është një vajzë me origjinë shqiptare. Ajo quhet Kleofina Pnishi dhe është më origjinë nga Gjakova. Kleofina është Miss La Provance, por sot ajo pretendon të shpallet Miss Franca.

Kleofina ka qenë vetëm 5 vjeç kur është larguar nga Kosova, ndërsa historia e saj ka bërë xhiron në mediat franceze, për shkak të së kaluarës së saj.