Së fundmi ajo ishte e përfshirë në një zënkë me yllin e CBB, Chanelle McCleary.

Por Jemma Lucy e ka kaluar shpejt këtë incident, derisa është shfaqur me humor të mirë duke ushtruar në Gran Canaria,

Ish ylli i Ex On The Beach ka treguar format seksi trupore në pak rroba, duke treguar dhe tatuazhet e shumta.

Gjoksi i saj shpërthyes ka marrë gjithë vëmendjen, derisa ka qenë në pah gjatë ushtrimeve të saj.

Image