Vajzat janë të gatshme të bëjnë gjithçka vetëm për të qenë në qendër të vëmendjes.

Veshjet që ato përzgjedhin më së shumti kanë tendencën për të treguar pak më tepër se ç’duhet.

Mjafton një fustan dhe u heq mendjen të gjithë meshkujve. Aq e thjeshtë është.

Djema mbahuni fort dhe mos i zgurdulloni shumë sytë!