Shumë nga politikanët shqiptarë janë munduar gjithmonë ta mbajnë jetëm private sa më larg syve të publikut, deri në momentin që “ju është nxirë” faqja nga fëmijët e tyre.

Rebel, gjaknxehtë, të pabindur, apo thjesht ndryshe nga prindrit e tyre, këta të rinj ka kanë treguar dicka të rëndësishme: fëmijë politikanësh ose jo, ata bëjnë gabime si të gjithë të rinjt e tjerë shqiptarë.

Mund të themi se gjithcka filloi me djalin i ish-deputetes Luiza Xhuvani dhe regjisorit të njohur Gjergj Xhuvani.

Konstandini Xhuvani vrau 4 persona në një lokal nate rreth 100 metra larg Ambasadës Amerikane në Tiranë.

26-vjeçari Xhuvani u arrestua nga policia, ndërsa tentonte të largohej nga vendi i krimit.

Image