Kam pasur marrëdhënie seksuale të mahnitshme me një grua që është 24 vjet më e re se sa unë. Ajo më bëri të ndjehesha i gjallë dhe tani nuk mund ta harroj atë në mënyrë që të angazhohem në marrëdhënie me gruan time.

Unë jam 47 vjeç dhe gruaja ime është 45 vjeçe. Ne jemi martuar para 20 viteve dhe kemi dy fëmijë.

Atëherë, unë isha duke punuar gati 500 kilometra larg shtëpisë sime dhe kështu takova një grua të bukur në hotelin ku po qëndroja.

Për herë të parë ne u takuam në bar në një mbrëmje.

Ajo banonte në atë zonë, por sapo kishte nisur një punë të re dhe kishte ardhë për të festuar me shokun e saj.

I thashë se do të qëndroja në hotel për gjashtë javët e ardhshme dhe e pyeta nëse mund ta takoja përsëri. U dakorduam që të takoheshim disa ditë më vonë.

Ajo erdhi në dhomën time dhe ne porositëm shërbim në dhomë. Pas disa pijeve kur ajo u ngrit për të shkuar unë arrita ta puthja atë. Edhe ajo më puthi dhe kështu në përfunduam të zhveshur në shtrat duke përjetuar seksin më të mirë që kam pasur për vite. Ajo është 23 vjeç.

Ne vazhduam të shihnim njëri-tjetrin derisa përfundoi kontrata ime e punës.

Ne të dy e dinim se kjo lidhje nuk mund të vazhdonte më gjatë, por që të dytë pajtohemi se ishte një eksperiencë e mirë.

Ajo ishte shumë e kënaqur për të qenë në lidhje me mua, sepse ishte e pakënaqur me të dashurin e saj që nuk bënte asnjë përpjekje në marrëdhëniet e tyre.

Unë e di se si ndihet ajo me mua sikur në mes neve të ekziston një martesë e vërtetë. Unë mendoj shumë këtë vajzë dhe për mesazhin e saj. Po të isha 20 vjeç më i ri, ajo do të ishte partneri im ideal.

Kjo është jeta që unë mendoj. Disa njerëz takojnë partnerin e tyre ideal shumë vonë. E vërteta është se unë do të dëshiroja të isha me të dhe e di se ajo ndjen të njëjtën mënyrë për mua, por është e pamundur që shumë njerëz të qëndrojnë afër dhe të lëndohen shumë.

Ajo vazhdon të më shkruajë, madje edhe gjatë Krishtlindjeve. Unë e inkurajoj atë që të vazhdojë me jetën e saj, por megjithatë a është tepër vonë për të ndryshuar jetën time?…

Përgjigja e psikologut: Jo nuk është vonë për të ndryshuar jetën e juaj, por ndryshimi përfshin marrjen e zgjedhjeve. Çështja juaj bazohet kryesisht në fantazi.

Seksi larg nga shtëpia është shumë i ndryshëm nga jeta e përditshme. Ju nuk keni idenë se si një marrëdhënie me të dashurin tuaj do të punojë në realitet.

Vë bast që ju po e nënvlerësoni dhimbjen që keni rënë, fëmijët tuaj do ta humbin respektin për ju dhe për të këqijat që po ia shkaktoni gruas tënde.