Tre minorenë nga Tetova, Kumanova dhe Strumica në polici janë denoncuar për të zhdukur.

MPB-ja informoi se në Stacionin policor – Tetovë, R.K. (47) ka denoncuar se dje nga shtëpia në drejtim të panjohur u largua vajza e tij 16-vjeçare. Në SPB – Kumanovë, M.A. (43) ka denoncuar dje se nga shtëpia në drejtim të panjohur u largua djali i tij 16-vjeçar.

Në SPB-Strumicë, U.A. (41) ka denoncuar se dje nga shtëpia në drejtim të panjohur u largua vajza e tij 15-vjeçare.

Po ndërmeren masa për gjetjen e tre minorenëve.