Goar Avetisyan është një artiste me famë botërore.

Veprat e saj janë të pabesueshme dhe tronditëse, sepse paraqitjet e modeleve të saj janë plotësisht ndryshe nga sa i njohim fillimisht, shkruan BS, transmeton lajmi.net

Ndonjëherë gratë kanë nevojë më shumë se për kozmetikë, për besim të mjaftueshëm në vete dhe sipas Goar, ato duhet të tregojnë se kush janë në të vërtetë.

Talenti i saj është i pabesueshëm, shikoni fotot më poshtë dhe do ta kuptoni përse.

0101 0050 009 005 003 002 001