Ngjarje të tillë as kemi parë dhe as kemi dëgjuar më parë. Pasin për këtë arsye asnjëherë nukështë ndërprerë ndeshja.

Në Emiratet e Bashkuara Arabe, tifozi ka ndërprere ndeshjen e futbollit për qejfin e tij duke u futur me makinë në fushë dhe ka dalë vetëm pasi ka bërë një xhiro të plotë rreth fushës në një ndeshje midis ekipeve të moshave U18.

Videoja e tij po përhapet me shpejtësi në rrjetet sociale, videoja është tejet gazmore por dhe e shëmtuar në etikën dhe respektin që tifozi tregon për vlerat e këtij sporti.