Ani pse po kalojnë vitet, Teuta Krasniqi mbetet si një nga ikonat e bukurisë.

Nënë e dy vajzave, ajo po arrin mjaftë mirë ta mbaj vetën në formë.

Teuta, e cila çdo herë komentohet për rolet e saj si në teatër ashtu edhe në film, së fundmi në rrjetin social Instagram ka postuar një fotoselfie nga pasqyra. Ndërsa ka shkruar: Shikohu në pasqyrë, kjo është konkurrentja jote.

Sigurisht ky është një mesazh për të gjitha vajzat, të cilat duhet të kenë vetëbesim dhe ta vlerësojnë vetën për atë që janë