Dueti Gadaf Elmazi dhe Dorela Elmazi nga Tetova, babë e bijë rikthejnë në skenë këngën “Babi pse brengosesh”.

Babë e bijë ishin mysafir nderi në festivalin për fēmijë Bletëzat 2017.

Ku së shpejti kjo këngë do të lancohet edhe me një videoklip.