Shtohet lista e legjendave që kanë dhënë dorëheqjen nga futbolli në vitin 2017.

I fundit që ka zyrtarizuar pensionimin është 37-vjecari Romas Rosicky.

Mesfushori çek ka luajtur në karrierën e tij 18-vjeçare në Spartën e Pragës, Dortmundin dhe Arsenalin.