Nuk e pranuan kurrë lidhjen e tyre publikisht dhe si rrjedhojë, as ndarjen.

Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj pretendohej të ishin çifti më  i ri në showbiz, por ato këtë peridhë po përfliten se nuk janë më bashkë. Kjo ka shtuar edhe më shumë vëmëndjen në postimet e tyre të cilat deri tani kanë treguar se ish çifti i kanë dërguar mesazhe të koduara njëri-tjetrit. Edhe pse ende ndarja e tyre nuk është konfirmuar, Eni ka publikuar këtë foto, me fustanin ekstavagant në pjesën e gjoksit, krah së cilës shkruan:

“Sjellja jote mund të më lëndoj, por e imja mund të të vrasë’. Një tjetër mesazh për Gencin ky