Në një mbrëmje të bamirësisë për Spitalin e Fëmijëve të Los Anxhelesit ka marrë pjesë edhe ajo – Kim Kardashian.

Me një kapelë të veçantë dhe një veshje super speciale, të hapur në pjesën e barkut, mbretëresha e pasur e “reality show”, ka nxjerrë në pak pjesën e saj më të “rëndësishme”, të pasmet gjigante.

Sa joshëse!