Kamerat e sigurisë kanë regjistruar momentin kur një grua është plaçkitur në rrugë, në qytetin e Pejës.

Pikërisht në qendër të Pejës, përballë ‘Shtëpisë së Mallrave’, një femër është plaçkitur nga një turmë adoleshentësh, të cilët e sulmuan viktimën edhe me grushte.

Në një video të siguruar nga Indeksonline shihet se si vajza sulmohet fizikisht, i vidhet çanta e më pas mbetet e shtrirë në tokë, shkruan Indeksonline.

Ndërsa ajo çfarë bie në sy është edhe mos reagimi i njerëzve të cilët kalojnë rrugës dhe nuk i ndihmojnë vajzës e cila siç duket humbi vetëdijen.