Nëse hamë më shumë, ne marrim më shumë kolesterol, që qarkullon rreth gjakut tonë dhe ka si qëllim të ngecë në muret e enëve të gjakut, gjë e cila rrit rrezikshmërinë e sëmundjeve të zemrës.

Niveli i lartë i kolesterolit në gjak është si rezultat i një diete shumë të pasur me yndyrna, ndërkohë që kjo recetë totalisht natyrale e përbërë vetëm nga  100 – 200 gram kungull, mund të jetë shpëtimi nga ky problem.

Ky trajtim me kungull (bio) ka rezultuar tepër efektiv në normalizimin e nivelit të kolesterolit në gjak, si dhe në rregullimin e glukozës, lipideve dhe triglicverideve.

Për të vlerësuar efektet që kjo kurë do të sjellë në trupin tuaj, duhet të bëni analizat e gjakut  para dhe pas trajtimit.

Sipas një profesori kimie, konsumimi i kungullit, është në gjendje për të largojë kolesterolin LDL nga arteriet nëpërmjet urinës.

Blini  kungull të papërpunuar çdo javë, për një periudhë prej një muaj. Merrni  100-120 gram prej tij, përziejeni në blender duke i shtuar pak ujë dhe pijeni ccdo mëngjes, 15-20 minuta para vaktit të mëngjesit, për 4 javë.

Për më tepër, ky ilacc natyral është i shkëlqyer për procesin e pastrimit të arterieve.

Përdoruesit e kësaj kure kanë dëshmuar efekte pozitive dhe asnjë efekt anësor!