Ndodh që kur një femër është shtatzënë të shtojë shumë në peshë, aq më tepër kur është në muajt e fundit të pritjes së ëmbël.

Por një gjë e tillë nuk ndodh me VIP-t e Hollywood-it, të cilat edhe pse shtatzëna shfaqen me linja perfekte fizike.

Një rast i tillë është ai i supermodeles, Abbey Clancy, e cila në muajin e tetë të shtatzanisë ka vendosur të pozojë topless, duke treguar treguar barkun e saj të rrubullakosur dhe forma trupore perfekte.

31-vjeçarja, Abbey Clancy, e cila është martuar me Peter Crouch, është nënë edhe dy vajzave të tjera, Sophia 6 vjeçe dhe Liberty 2 vjeçe.