Ajo din gjithmonë të godasë e të sjellë vërtetë këngë të bukura e të mendojë shumë mirë për lansimin në kohë e moment të duhur. Pikërish kjo është super artistja Lori e cila në programet festive ka sjellë edhe një këngë mjaft të bukur që nga teksti e deri te interpretimi i saj në xhirimet e Emracom. Mësojmë se Lori ka bashkëpunuar me më të mirën për këngën” Dasma jonë”, që jo vetëm është festive por edhe shumë ritmike dhe këngë dasme, një territori shumë të dashur e të eksploruar për të. Kjo këngë që ka nisur të dëgjohet me të madhe është me tekst dhe muzikë nga Ilir Berani dhe orkestrim nga Miti Geci.