Ngjyra blu? Këtë vit ajo është një protagoniste e shikimit më elegant për mbrëmjet e fundvitit, aq shumë sa që mund të konsiderohet si një alternativë e shkëlqyeshme përballë të kuqes klasike dhe të zezës tradicionale.

Elegante, e rafinuar, formale, por jo shumë, kjo nuancë, nga marina klasike, deri te tonet më të pazakonshme kobalt dhe metalike, do t’ju shoqërojë për Krishtlindje dhe Vitin e Ri