Studentja ukrainase, Polina Kravchenko ka braktisur shkollën po lufton kundër rusëve në lindje të Ukrainës

Studentja e gazetarisë u bashkua me ushtrine si femra e vetme në trupat ukrainase që po luftojnë në lindje të vendit.

“Ne ngrihemi në orën 6 dhe kthehemi në orën 10 -shprehet a 23 vjeçarja-  Punojmë për të mbrojtur vendin tonë shtatë ditë në javë”,.

Konflikti i armatosur midis rusëve dhe ukrainasve që filloi më 6 prill 2014.

“Ndihem e mbështetur, e shikoj jetën përmes syve të popujve të tjerë. Ushtria më mëson të jem më e fortë, më e kufizuar dhe për të luftuar”.

“Jam krenar për miqtë, të afërmit dhe miqtë e mi, sepse kjo ka qenë një rrugë e vështirë dhe një përgjegjësi e madhe”, ka shtuar ajo.