Florent Hoxha, student i mjekësisë, është diagnostikuar me Leukemi Akute. Atij i duhet urgjentisht të marrë trajtimin jashtë vendit për shkak të sëmundjes .

Për mundësimin e shërimit të tij jashtë vendi, Florentit i duhet ndihmë. Për ta ndihmuar 20-vjecarin, mund të dërgoni SMS në Vala dhe IPKO me tekst ‘FLORENT’.

Numrat kontaktues janë të shënuar më poshtë: