Një çift studentësh përfunduan në spital me plagë serioze pasi bënë seks për herë të parë.

Çifti nga Vietnami kishte përdorur një qese plastike si prezervativ.

Mjeku Nguyen The Luong tha se djali ishte shumë i turpshëm, ndaj nuk shkoi të blinte prezervativë.

Çifti ka nisur një mjekim me antibiotikë.

Mjeku tha se qeset plastike nuk kanë elasticitet dhe lubrifikim, ndaj shkaktojnë plagë të rënda.

25 përqind e studentëve në Vietnam thonë se u vjen turp për të blerë prezervativë