Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg paralajmëroi për rritjen e aktivitetit të flotës ruse në Detin Mesdhe dhe Oqeanin Atlantik.

“Rusia ka investuar shumë në kapacitetet e saj detare, veçanërisht në nëndetëse”, tha Stoltenberg për “Washington Post”.