Një stiliste kongoleze ka nisur luftën kundër AIDS-it duke krijuar një trend të ri, fustane të krijuar nga prezervativët. Felicite Luwungu thotë se dëshiron të përcjellë një mesazh për seks të sigurt, të mbrojtur.

Kongo vuan nga nivelet më të ulëta të virusit HIV, virusi që shkakton AIDS në numër të madh në Afrikën jugore dhe qendrore. Felicite ka treguar se familjes së saj i është dashur shumë kohë për të pranuar idetë e saj.

Ajo thotë se ka shumë plane dhe se shpreson që të shfaqë linjën me veshjet e saj me prezervativë në shfaqjen e modës në kryeqytetin Kinshasa.