SHBA-ja, Japonia dhe Koreja e Jugut javën e ardhshme do të mbajnë stërvitje për ndjekjen e raketave në Gadishullin korean, kumtuan sot forcat detare mbrojtëse japoneze.

Stërvitjet do të mbahen nesër dhe pasnesër, ndërkaq janë stërvitjet e gjashta me radhë, gjatë së cilave do të ndahen informacione për ndjekjen e raketave balistike.