Ka një ngjashmëri marramendëse me Beyonce, aq sa jo rrallëherë i ndodh që të panjohur në rrugë ta ndalojnë dhe t’i kërkojnë një foto apo një autograf.

Brittany Williams nga Detroiti rrëfen se është vazhdimisht në qendër të vëmendjes të të panjohurve, madje në një rast, një grup vajzash i rrethuan makinën dhe as që donin të besonin se nuk bëhej fjalë për Beyonce, por për një vajzë që i ngjante shumë asaj.

E në fakt, nga imazhet e postuara prej saj në rrjetet sociale “fansat” nuk kanë faj. Ngjashmëria e saj me yllin e muzikës është thuajse identike dhe i vetmi ndryshim është se Brittany nuk ka në krah Jay-Z.

Image
Image
Image