Prokuroria Speciale Publike për ndjekje të veprave penale të lidhura dhe të cilat rrjedhin nga përmbajtja e ndjekjes së paligjshme të komunikimeve sot në vitin 13:00 do të mbajë konferencë për shtyp.

Nga PSP-ja tani për tani nuk ka informacione në të cilën temë do të jetë konferencë për shtyp.