#ClickPlus, sonte, 21:30 drejtpërdrejt në TV21!
Tema: “Maqedonia drejt realizimit të qëllimeve strategjike”
Të ftuar:
Arta Toçi – zv/ministre e jashtme
Halim Hyda – ish-ambasador 
Ismet Ramadani – ekspert
-Si arriti Maqedonia të jetë gatshme të negocojë për gjithçka në këmbim të anëtarësimit të saj në NATO?
-Si perceptohen këto ndryshime tek opinioni publik dhe a mund të përkthehet kjo thjeshtë si një hap pozitiv?
-Me çfarë dinamike ec karvani i qeverisë Zaev dhe a mund të pengohet nga palët e tjera?
-Ishte vullnet i brendshëm apo ndikuan fuqitë e jashtme për të rikthyer vendin në kornizat e agjendës ndërkombëtare?
Shihemi në Click Plus, në ora 21:30
Dërgoni pyetjet tuaja, disa prej tyre do t’u parashtrohen të ftuarve në studio.