#ClickPlus, sonte, 21:30 drejtpëdrejt në TV21!
Tema: “Hatërmbetjet politike vs punët e shtetit!
Debatojnë:
Vesel Memedi, deputet, RDK (Aleanca për Shqiptarët)
Rexhail Ismajli, deputet, BDI
Alajdin Demiri, opinionist

Pse dhe kur u hatruan Ziadin Sela dhe Vesel Memedi?
A po ndryshojnë numrat e koalicionit, apo kemi auto-transfere!?
Pse s’e bënë ende deputetët ligjin për gjuhën shqipe?
Sa jemi prapa apo para me reformat e premtuara, në prag të fund vitit?

Shihemi në 21h30 në #TV21.

Pyetjet dhe komentet tuaja mund t’i dërgoni gjatë transmetimit direkt! Disa të zgjedhura do të lexohen nga moderatori