#ClickPlus, sonte, 21:30 drejtpërdrejt në TV21!
Tema: Çfarë VMRO-je i duhet Maqedonisë?
Debatojmë me:
Albert Musliu, analist
Lirim Dullovi, gazetar
Ibrahim Memeti, analist
Ismet Ramadani, opinionist
Sa është real largimi i paralajmëruar i Nikola Gruevskit nga kryetarllëku shumëvjeçar i partisë? Kush janë pretendentët për kryetar të “revolucionarëve”? Çfarë VMRO-DPMNE i duhet Maqedonisë, dhe sa dëme mund t’i sjell shtetit një opozitë e dobët?
Sonte në 21:30 me analistët e #ClickPlus