Ajo është tmerrësisht e nxehtë

Është kjo modelja Sofia Richie (19), ka treguar trupin e saj në Miami derisa ishte në Miami me të dashurin e saj Scott Disick.

Temperaturat duket se janë të larta këtë dimër.

Kjo për shkak se Sofia dhe shumë shoqe të saj kohëve të fundit dhe kështu dhe kaq seksi dukej me të dashurin e saj Scott Disick.

Për më shumë ajo i tregon format e saj, sidomos të pasmet e saj.

Global