Pa dyshim se Beyonce do të ketë surpriza për Coachella, por ribashkimi i Destiny’s Child nuk është njëra prej tyre, shkruan TMZ.

Burimet e TMZ-së të lidhura drejtpërdrejt me Beyonce, kanë treguar se ajo nuk po planifikon të dalë në skenë me Michelle williams, Kelly Rowland, LaTavia Roberson dhe LeToya Luckett në vitin e ardhshëm.

Ky thashetheme nisi pasi fansat pretenduan se kishte të dhëna në të gjitha rrjetet sociale.

Pra, nuk do të ketë ribashkim të DC në Coachella 2018.