Kur bëheni prindër vetes ia shtoni një detyrë shumë të madhe.

Përveç të keni ndjerë kënaqësi kur keni dëgjuar fjalën e parë të fëmijës suaj dhe keni shikuar hapat e parë, është kujdesi ndaj tyre që ju bënë që ta angazhoheni shumëfish për ta.

Mënyra se si t’i rrisni ju preokupon shumë, por para kësaj është ana shëndetësore. Kur është fjala të shëndeti, janë disa simptoma që nuk duhet injoruar dhe për të cilat duhet kërkuar ndihmën e doktorit.

Këto janë disa prej simptomave më serioze:
1. Temperatura e lartë dhe nëse ajo vazhdon për disa ditë.
2. Temperaturë me komdhimbje.
3. Shenja rrethore nëpër lëkurë.
4. Nishane të pazakonta.
5. Dhimbjet e papritura të stomakut.
6. Kokëdhimja me të vjellura.
7. Zvogëlim i urinimit.
8. Buzët e mavijosura.
9. Ënjtje të fytyrës.
10. Vjellje pas shtrirjes.