Këngëtarja Shyhrete Behluli ka lansuar këngën e re.

Fjala është për projketin muzikor ‘Dashuri’ që është pjesë e xhirimeve të fundvitit.

Nexhmije Muhaxheri është tekstshkruesja e këtij projketi kurse muzika dhe orkestrimi është bërë nga Miti Geci.

“Dashuri” në dëgjim të parë duket si një këshillë shumë e mirë e dhënë nga këngëtarja.