Seanca e parë për rastin “Total” ku i akuzuar është kryeredaktori i televizionit të afërt me VMRO-DPMNE-në – “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas nën veprën penale “fshehje e tatimit” është shtyrë.

Arsyeja e shtyrjes së seancës, sipas gjykatës është sepse ka kushte pasi që i akuzuari nuk ka caktuar përfaqësuesit e ti në dy, pre tre ndërmarrjeve që i posedon dhe në të cilat ka bërë fshehje të tatimit