Është shtyrë për 24 orë ndeshja ndërmjet Genoas dhe Atalantas

Tashmë është zyrtare, ndeshja ndërmjet Genoas dhe Atalantas është shtyrë për 24 orë, shkaku i kushteve atmosferike.

Kjo ndeshje ishte paraparë që të zhvillohej të hënën nga ora 18:00.

Por, tashmë është vendosur që të shtyhet për 24 orë dhe do të zhvillohet të martën nga ora 18:00, shkaku i borës në zonën Liguria