Qenan Aliu

Shqypni kush të ka qit me krye në hi ? Shqypni .kush gjuan me ,,sandalle,, drejt kryeministrit në foltore të parlamentit , drejt kryeminsitrit që të përfaqëson TY Shqypni. Taket drejtuar kah ngulfatja e drejtësisë të ngulfat TY Shqypni, pasuron hajdutët dhe ju zhvatë juve shqiptarë. Taket janë të gruas së presidentit që të përfaqëson TY Shqypni. Shqypni ,TY nuk je droga e as hajnia, por janë hajdutët që kultivojnë dhe shesin drogën. Po hajdutët i keni në krye të vendit, me villa e pallate qindra milionshe. Shyqpni, ndonëse e vetmja arsye që të praqiten dhimbshëm dhe në mënyrë histerike do të duhet të jetë fakti se TAKET janë zënë ngushtë. Shqypni ,ndonëse të coptuan fuqitë e mëdhaja, të sunduan perandori, por të vodhën e plaçkitën vetë shqiptarët hajdutë në krye të vendit më shumë se çdo kush tjetër i huaj . Erdhi koha që të mos të mundë tju vjedhin e të mos ju zhvatin më. Mbahu nënë SHQYPNI e mos ki frikë se ke djemt në Amerikë. Erdhi koha që taket tju vinë të ngushta !