Banorët e një pjese malore në Nellimala të Indisë, e kanë nxjerrë nga kanali me baltë një elefant të porsalindur dhe më pas e kanë bartur në shpinë, për ta bashkuar me tufën që i përkiste.Meqenëse ishte nxehur dhe lodhur në masë të madhe, vetëm lëshonte britma dhe nuk kishte fuqi të lëvizte.Sikur mos të ishte angazhimi maksimal i tyre, elefanti që ka ardhur në jetë para disa ditësh, vështirë se do të gjente pjesëtarët tjerë të grupit.