Shpëtim Saraçi ka publikuar në faqen e tij në facebook një dedikim prekës për nënën e tij, e cila tashmë nuk jeton më.

Në një video-kolazh  të ndërtuar me disa foto familjare dhe në sfond me këngën e kënduar nga bashkëshortja e tij këngëtarja Mira Konçi, kushtuar nënës, Saraçi ka shprehur edhe njëherë pas disa kohësh ndarjen nga jeta të nënë së tij:

“Me kete kenge qe ja kushtoj nenes time te shtrenjte te kënduar kaq mrekullueshëm nga gjysma ime me e mire Mira Konci dhe me poezi te Agim Docit dua t’ju falenderoj perzemersisht te gjitheve qe me qendruat prane ne keto dite te veshtira per mua…..NANA jeme e shtrenjte nuk e paskam ditur qe te dua kaq shume.Do te jesh me ne te gjithe familjarisht gjithmone……..TE DUAM PAFUND E SHTRENJTA JONE………….Tregoju engjejve sa te duam…”, shkruan Shpëtim Saraçi në facebook.