Analisti Mustafa Nano ka deklaruar sot se Saimir Tahiri nuk shkel me ne zyrat e shtetit dhe si hallexhi duhet ti vije turp.

“Saimir Tahiri nuk shkel më në zyra shteti, njerëz të tillë të kësaj kategorie, që gjykojmë në bazë të kësaj sa ka dalë ë, se një grup i caktuar kur i përmend kaq shpesh emrin…

përgjegjësia e tij politike është absolute, edhe si hallexhi duhet ti vijë turp nëse futet në zyra shteti. Mua Tahiri më del si një njeri në minimumin e mundshëm mund ta quajmë një njeri të papërshtatshëm për zyrat e shtetit”.