Shpend Ahmeti dhe Dardan Sejdiu marrin pjesë në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes Vetëvendosje, raporton Gazeta Express.

Mbledhja ka disa minuta ka disa minuta që ka filluar. Kjo mbledhje që po udhëhiqet nga Hydajet Hyseni. Mospjesmarrja është konfirmuar nga kryetari Visar Ymeri.

Aia dhënë disa arsye, duke thënë se një tubim i tillë edhe pse ligjërisht korrekt, po mbahet në kohën kur një pjesë e anëtarëve janë në burg.

“Me keqardhje ju njoftoj se nuk do të marrë pjesë në mbledhjen e sotme të Këshillit të Përgjithshëm. Kjo mbledhje, edhe pse proceduralisht dhe në aspektin e statutit, nuk ka asnjë shkelje, po ndodh në një moment jashtëzakonisht të ndjeshëm për organizatën tonë”, ka shkruar Ymeri, në FB.