Këngëtari Shkumbin Ismaili ka publikuar projektin e ri muzikor.

“Ndoshta je penduar” ka titullin kjo këngë e cila edhe kësaj radhe e ka sjellur atë në të njëjtin stil të të kënduarit.

Muzika dhe teksti i projektit janë bërë nga vet këngëtari kurse orkestrimi u krye nga Valter Beqo.

“Ndoshta je penduar” është finalizuar edhe me klip nga ‘Max Production’.