Liga Ruse e Hokejit për Fëmra (WHL) ka publikuar kalendarin e ri të titulluar “Shkrirja e akullit”.

Aty përfshihen plot 12 lojtare profesioniste femra që përfaqësojnë shtatë skuadra të ndryshme nga e gjithë Rusia.

Lojtarët më aktivë dhe më të suksesshëm të WHL-së u paraqitën në kalendarin që imazhet i bëri Pyotr Titarenko.

Ky i fundit punon për revistën “L’uomo Vogue”, “Harper’s Bazaar”, “Elle Russia” dhe revista të tjera të modës.

Më poshtë i keni fotografitë e bukurosheve.

Image

Anna Prugova (Agidel HC)

Image

Maria Pechnikova (Agidel HC)

Image

Oksana Afonina (Arctic-University)

Image

Evgeniya Dyupina (Dinamo-Spb HC)

Image

Diana Kanaeva (Dinamo-Spb HC)

Image

Nadezda Morozova (Biryusa HC)

Image

Tatiana Shatalova (Biryusa HC)

Image

Anastasia Smirnova (SKIF)

Image

Tatiana Shchukina (Sverdlovsk Region Team)

Image

Nina Pirogova (Tornado HC)

Image

Alevtina Shtaryova (Tornado HC)

Image