Në mënyrë të pabesueshme uji brenda një shishje është ngrirë sapo u ekspozua ndaj ajrit të ftohtë të një dite të ftohtë dimri në Kinën veriore.

Video tregon një njeri që qndron në këmbë dhe hap një shishe uji të pijshëm. Temperatura ekstreme prej -20 gradë Celcius e të ftohtit bëri që uji menjëherë të kthehej në akull.

Videon është realizuar në Hulunbuir.