Katie Price ka ndarë në profili n e saj në Instagram disa foto ku shfaqet me  modelin e ri të flokëve shndritës.

Por fotot në fjalë, kanë shkaktuar zërat se ylli i televizioneve britanike ka pësuar ndërhyrjen e nëntë kirurgjikale në gjoks.

Sipas fjalëve, gjoksi i 39-vjeçares është më i fryrë se më parë dhe komentet e tyre janë fokusuar më shumë se ndryshimi fizik… Shikoni fotot për të kuptuar më shumë.